Speak to a member of the team today – call 01328 801536

Dersingham

A single-storey building designed to complement the randomness and variety of the surrounding properties. It incorporates narrow gables with panels of rough-coursed carrstone, which will be matched to the carrstone apparent adjacent buildings to reinforce the impression of ‘fitting-in’ to the locality. Openings are grouped in storey-height screens to suggest the infilling of larger openings, and these large openings are spanned by suitable timber lintels in a traditional manner. Dark-stained timber door and window frames are proposed. Utilitarian bathrooms and kitchen are arranged along the eastern boundary wall. These are provided with daylight by roof lights arranged in pairs where possible, along the roof slope and above eye-level to avoid overlooking.